Vind et spaophold for 2 personer på et valgfrit hotel!

June 14, 2021
Online Konkurrence
0 0
Se Konkurrence Deltag i konkurrencen Join The 2,800+ Happy Customers :)


Nu kan du vinde et spaophold for to personer på et valgfrit hotel. Konkurrencen løber fra 17. maj til og med 8. august 2021. Vinderen får direkte besked og vil modtage et gavekort til en værdi af 3000,-

Konkurrenceperiode:

Konkurrencen løber fra 17. maj til og med 8. august 2021.

Hvem kan deltage?

Du skal være 18 år eller ældre, samt bosiddende i Danmark for at deltage. 

Hvordan deltager man?
Din deltagelse er ikke betinget af et markedsføringssamtykke og din deltagelse i konkurrencen er gratis. Når du tilmelder dig konkurrencen, giver du et markedsføringssamtykke til NutraQ ApS og vores partnere. I den forbindelse oplyser du følgende som samtykke; telefonnummer, fødselsdato, fornavn, efternavn, by, postnummer og email. Dette gør det mulig for os at skræddersy markedsføringen til dig.

Følgende er udlovet som præmie:

Vind et valgfrit spaophold til en værdi af 3.000 kroner.

Vinder vil få et gavekort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *